ActualitateShowbiz

CUTREMURATOR! Gigi Becali distrus de durere pe coridorul Spitalului Fundeni: „A decedat”

Tragedie fara margini in viata patronului de la Steaua, Gigi Becali distrus pe coridorul Spitalului Fundeni, relateaza www.wowbiz.ro.

Latifundiarul a primit o veste sfasietoare saptamana trecuta, a decedat o persoana draga lui, verisoara acestuia a decedat dupa o operatie complicata.

 

O dovedeste din plin relatia pe care afaceristul o are cu unchii, matusile si nepotii sai, pe care ii ajuta ori de cate ori are ocazia si ii trateaza cu mare respect de la prima pana la ultima ruda.

Una dintre verisoarele sale, Sofica Dumitrascu, a murit pe patul de spital, vineri, dupa o grea suferinta, iar Gigi, care a vizitat-o la clinica cu doar putin timp inainte, nu si-a putut stapani lacrimile.

Surse de la fata locului sustin ca patronul Stelei era foarte abatut pe culoarele institutiei medicale si nimeni nu ii mai putea intra in voie.

“Gigi a venit sa o viziteze la Spitalul Fundeni pe verisoara lui, imediat dupa ce aceasta a fost operata.

Femeia, care a fost judecator, insa in ultimii ani se retrasese din magistratura si profesase ca avocat, era bolnava de o buna bucata de vreme si medicii au incercat o interventie chirurgicala pentru a o salva.

Din pacate, ea nu a supravietuit decat doua zile, iar cand Becali a fost sa o vada, arata destul de rau si fara vlaga.

Poate tocmai de aceea, atunci cand a iesit din salonul femeii, Gigi era trist, cu capul in maini si a izbucnit in plans”, au dezvaluit persoane aflate in clinica bucuresteana in acel moment.

“Erau apropiati.

Au facut si Revelionul impreuna.

Ea era o femeie extrem de vesela, era sufletul petrecerii.

Din pacate, slabise mult in ultima perioada si era evident ca este bolnava.

Decesul ei insa a indurerat intreaga familie si a lasat in urma un mare gol.

Toata lumea a fost distrusa de durere”, ne-a mai spus apropiatul lui Becali.

 

Citeste si...