Social

Cutremurator! S-a aflat unde erau cainii lui Gheorghe Dinca. Doua cateluse erau legate cu lantul!

Cutremurator! S-a aflat unde erau cainii lui Gheorghe Dinca. Doua cateluse erau legate cu lantul!S-a descoperit cainii monstrului din Caracal, adica acestia au fost legati cu lant, relateaza wowbiz.ro.

S-a tot vorbit despre cainii lui Gheorghe Dinca pe inregistrarea unde a sunat Alexandra la 112, cand ceru-se ajutorul dupa ce a fost rapita de acest monstru, spunand ca nu poate fugi si este legata, dar ii este teama ca sunt si cainii foarte periculosi in preajma.

Mai mulți iubitori de animale s-au sesizat de soarta bietelor animale abandonate în curtea din Caracal a lui Gheorghe Dincă, iar o asociație a făcut și o cerere la DIICOT (organul care ancheta cazul) pentru a prelua câinii.

Într-un final, reprezentanții Asociației Măriuța din Desa, județul Dolj au primit aprobarea și au luat câinii.

Am găsit doi câini în lanț și unul liber. Cel liber a fost evaluat undeva în jur de 12 ani.

Sunt căței normali. Cele două cățelușe erau legate cu lanțul, dar nu sunt agresive”, ne-a spus Daniela Popovici, reprezentantul asociației, care a luat cei trei câini din curtea lui Gheorghe Dincă.

”În urma crimelor sinistre de la Caracal, am primit foarte multe apeluri de la persoane preocupate de bunăstarea animalelor din curtea criminalului Gheorghe Dincă. 

Conform informaţiilor din presă, la această locaţie s-ar afla unul sau mai mulţi câini (posibil în lanţ), respectiv nişte nutrii.

În iureşul evenimentelor, sunt şanse extrem de mari ca aceste animale să fie neglijate şi lipsite de îngrijirea necesară.

Asociaţia Măriuţa a trimis astăzi o cerere scrisă către DIICOT Craiova, oferindu-se să preia aceste făpturi vulnerabile.

Sperăm ca autorităţile să ne acorde atenţia cuvenită şi să fie dispuse să salveze, în ultimul ceas, măcar aceste vieţi nevinovate.

Sperăm, de asemenea, ca, după acest incident sinistru, autorităţile să vad[ mai clar legătura de netăgaduit dintre uciderea şi maltratarea de animale şi crimele faţă de oameni şi să ia măsuri urgente în cazurile de abuz față de animale”, a anunţat atunci Daniela Popovici pe pagina de socializare a asociației Măriuța.

 

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *