Auto

Dacia a anunțat că ține fabrica Mioveni închisă în continuare

Dacia a anunțat că ține fabrica Mioveni închisă în continuare
Dacia a anunțat că ține fabrica Mioveni închisă în continuare

Dacia a anunțat printr-un comunicat de presă că prelungește perioada de suspendare a activității în uzina de la Mioveni.

Aceasta ar fi trebuit să se reia pe 5 Aprilie.
În data de 19 Martie, Dacia a suspendat activitatea de producție la uzina din Mioveni, pe o durată de 14 zile. Aceasta ar fi trebuit să-și redeschidă porțile pe 5 Aprilie.

Însă având în vedere contextul evoluției COVID-19 la noi în țară, oficialii Dacia au anunțat astăzi că vor prelungi această perioadă, fără a mai menționa însă până când.

„În contextul propagării virusului COVID -19 la nivel global și al evoluției crizei sanitare, Groupe Renault România, în acord cu partenerii sociali, prelungește perioada de întrerupere a activității de producție de la uzinele din Mioveni‘, s-a menționat în comunicatul de presă emis astăzi.

Producătorul autohton nu a comunicat nimic despre planurile de mobilizare în vederea producerii de echipamente și componente pentru aparatură medicală.

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat astăzi pentru Digi24 că reprezentanții industriei auto din România „doresc să contribuie, să ajute economia românească, să ajute românii‘, fără a detalia însă un plan de acțiune în acest sens.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *