Actualitate

Dan Capatos, dezvăluri în direct despre Denisa Manelista! Ce se aude despre starea cântăreţei: „Ar avea cancer la…”

Dan Capatos, dezvăluri în direct despre Denisa Manelista! Ce se aude despre starea cântăreţei: “Ar avea cancer la…”Vestea că Denisa Manelista este grav bolnavă este pe buzele tuturor şi tuturor le pare rău că blonda, atât de tânără, ar suferi de o boală atât de gravă. Dan Capatos a vorbit despre suferinţa prin care trece acum cântăreaţa.
Prezentatorul emisiunii a dezvăluit că, cel puţin din cele auzite, Denisa Manelista suferă de o formă gravă de cancer, iar şasele ei de viaţă sunt minime.
„Zvonul este că Denisa Manelista este pe moarte, că ar avea cancer la plămâni, descoperit într-o ultimă fază şi că medicii din Viena ar fi trimis-o acasă ca să nu se mai chinuie prin spitale. Ăsta e zvonul”, a dezvăluit prezentatorul în direct.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.

După ce a fost diagnosticată cu teribila boală, blonda s-a concentrat în continuare pe cariera sa muzicală, poate chiar mai mult ca niciodată. O dată la câteve ore, chiar mai des, cântăreaţa de manele îşi distribuie piesele sale de suflet şi se promovează cât mai mult. Artista de 27 de ani nu a arătat cât este de bolnavă, dar totuşi, nu a renunţat nici acum la muzică, chiar dacă medicii i-au oferit puţine şanse de scăpare.

Spynews.ro

Citeste si...