Actualitate

Dan Diaconescu, aruncat în strada de o afacerista celebra

Dan Diaconescu, aruncat în strada de o afacerista celebraO afaceristă celebră a îi aruncă în stradă pe Dan Diaconescu şi asociatul său, după ce a obţinut în instanţă executarea silită a celor doi.
Liora Z., o afaceristă care deţine un centru de fitness, a obţinut în instanţă executarea silită a lui Dan Diaconescu şi a lui Florin Floştoiu, partenerul de afaceri al omului de televiziune, prin intermediul unui executor judecătoresc. „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu act de adjudecare din data de 01.11.2019. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu”, au decis magistraţii.
Floştoiu este cel care a cumpărat, în urmă cu şapte ani, mai multe imobile de la Dan Diaconescu, exact în perioada în care una dintre cele mai puternice bănci din România declanşase procedurile de executare silită a „tăticului OTV”, pentru a recupera de la acesta 5,6 milioane de euro.
Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa şi dus la Penitenciarul Rahova. „Cred că niciun român nu mai are acum încredere în justiţie.

Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul, acum mă închid pe mine„, a spus Dan Diaconescu, după ce a fost scos, cu cătuşe la mâini, din locuinţa sa din cartierul Primăverii.

Din pedeapsa de cinci ani şi şase luni a executat mai puţin de trei ani, fiind eliberat condiţionat în noiembrie 2017.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *