Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Dăncilă îl lucrează pe Dragnea. Informaţii-bombă din interiorul PSD. Cine-i în spatele premierului?

Dăncilă îl lucrează pe Dragnea. Informaţii-bombă din interiorul PSD. Cine-i în spatele premierului?Un nou scandal mostruos se iveste in guvernul PSD, dar de data aceasta, in centru atentiei este reprezentat de OUG  in Justitie, faptul ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader tot amana OUG, de care sociali democratii, asteapta disperati sa auda decizia finala, iar acest lucru a provocat noi intrige in PSD, relateaza evz.ro.

Dar se pare ca in aceasta toata cearta, premierul Viorica Dancila este in acest scandal, ea a iscat conflictul, de care ar putea costa-o functia de premier.

Pe Capital puteți citi mai multe detalii despre scandalul care s-ar putea finaliza cu schimbarea din funcție a premierului Viorica Dăncilă.

Amintim că senatorul Claudiu Manda, mâna dreaptă a liderului PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ar vota o moţiune împotriva acestuia pentru a trage un semnal de alarmă.

„Dacă l-a păcălit şi cu ce l-a păcălit e o chestiune pe care trebuie să o explice domnul Dragnea atâta cât a explicat-o sau dacă are de spus lucruri în plus. Eu pot să vă spun altceva.

Când a fost dezbaterea moţiunii simple împotriva lui Tudorel Toader la Camera Deputaţilor, eu am declarat că dacă era la Senat eu votam pentru.

Şi nu votam pentru aprobând textul pe care USR şi PNL l-au depus, ci mai degrabă că domnul Tudorel Toader trebuie să se trezească.

Suntem într-o situaţie în care de un an şi jumătate tot dezbatem tot felul de subiecte şi domnul Tudorel Toader vine şi ba face, ba nu face.”, a afirmat Manda, conform B1.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *