Extern

Danemarca lansează o nouă emisiune TV pentru copii despre un bărbat cu un penis uriaș și incontrolabil

(CNN) Radiodifuzorul emblematic al Danemarcei a suferit o revoltă în ceea ce privește cel mai nou program TV pentru copii, „John Dillermand” – o animație cu un bărbat cu un penis atât de masiv și flexibil încât poate salva copiii de pericol, poate aduce obiecte dintr-un râu și poate funcționa ca bat pogo.

Emisiunea, ale cărei 13 episoade sunt disponibile pentru vizionare pe site-ul web al rețelei DR, își urmează personajul titular în timp ce navighează într-o serie de scenarii neașteptate cauzate de genitalele sale inexplicabil de uriașe.
În episodul unu, de exemplu, mustașul Dillermand își folosește organul gigantic, cu dungi, ca un fir pentru câinele său – dar se găsește repede inundat de cererile din partea vecinilor să-și scoată animalele la plimbare. Într-un alt moment al spectacolului, el este blocat plutind în aer după ce baloanele sunt legate de inghină.
Într-un alt episod, el rupe vaza unui prieten cu penisul și trebuie să strângă bani pentru a le plăti înapoi, iar într-un al treilea, îl folosește pentru a fura o înghețată la grădina zoologică. Montajul de deschidere al spectacolului îl arată, de asemenea, folosindu-și organele genitale pentru a ține un leu departe de un grup de copii.
O fotografie din program, care arată una dintre numeroasele nenorociri pe care le suferă Dillermand ca urmare a organelor sale genitale.
O fotografie din program, care arată una dintre numeroasele nenorociri pe care le suferă Dillermand ca urmare a organelor sale genitale.
Spectacolul a fost întâmpinat în general cu ilar în Danemarca și pe internet, mulți lăudându-l ca fiind un mod adecvat și ușor de a învăța copiii despre anatomia umană.
Dar unii s-au opus trăsăturii centrale a personajului principal. Politicianul danez Morten Messerschmidt, membru al Partidului Popular Danez de dreapta, a declarat că copiii nu ar trebui să fie obligați să urmărească o desene animate care descrie inghinele unui bărbat adult.
Și o mână de părinți au accesat pagina de Facebook a rețelei de copii DR, îndemnându-i să elimine programul.
Un purtător de cuvânt al DR a declarat pentru CNN că majoritatea celor care au criticat programul au făcut acest lucru „fără ca măcar (să fi văzut) spectacolul, deoarece nu a fost lansat încă”.
După 20 de ani în aer, spectacolul pentru copii a lui Caillou face un arc
După 20 de ani de difuzare, spectacolul pentru copii „Caillou” se înclină
„Acum marea majoritate aici, în Danemarca, … își bat joc de puțini critici în schimb”, a adăugat Sarah Cecilie. „Sute de mii susțin acum„ John Dillermand ”.”
„În Danemarca, acum are un succes imens, iar copiii îl urmăresc în număr mare”, a spus ea, spunând CNN că 200.000 de oameni au vizionat primul episod.
În descrierea online a emisiunii a rețelei, aceștia afirmă că, deși organele genitale ale lui Dillermand îl duc în situații jenante, acesta poate fi folosit definitiv atunci când acceptă că este diferit.
DR este cel mai vechi și cunoscut radiodifuzor din Danemarca și a fost membru fondator al Uniunii Europene a Radiodifuziunii. Rețeaua este finanțată de contribuabil, ceea ce îl face echivalentul danez al BBC sau PBS.
sursa

Citeste si...

Google News Antena24.ro

Bogdan Ionut Gabriel

Senior Editor In cadrul Publicatiei Antena24.ro