Publicatia Antena24.ro.

Dani Mocanu si Culita Sterp si-au anulat concertele din Italia. De frica virusului artisti i-au masuri!


loading...

Dani Mocanu si Culita Sterp si-au anulat concertele din Italia. De frica virusului artisti i-au masuri!Temutul coronavirus i-a speriat pe manelisti din Romania, incat si-au anulat concertele in italia, Dani Mocanu si Culita Sterp, nu se vor mai duce in Italia la concertele programate, relateaza wowbiz.ro.

“Din cauza acestui virus am să anulez evenimentele de pe teritoriul Italiei din această perioadă. Mulţumesc pentru înţelegere!”, a anunţat Dani Mocanu.

“Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile!

Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a postat şi Culiţă Sterp, care avea spectacole la Milano şi Torino peste câteva zile.

 


Citeste si...

Raed Arafat, vine cu anunt despre starea de urgenta: ”Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă”

Raed Arafat, vine cu anunt despre starea de urgenta: ”Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă”

Raed Arafat vine cu nou anunt pentru starea in care ne aflam, daca cumva fi relaxare cu privire la starea de urgenta in acest moment, relateaza spynews.ro. ”Nu trebuie nimeni să se relaxeze” Toata Romania se intreaba dupa starea asta de urgenta si atatea restrictii, oare ce se va intampla. Cu toate astea, Raed...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro