Publicatia Antena24.ro.

Dani Mocanu si Culita Sterp si-au anulat concertele din Italia. De frica virusului artisti i-au masuri!


Dani Mocanu si Culita Sterp si-au anulat concertele din Italia. De frica virusului artisti i-au masuri!Temutul coronavirus i-a speriat pe manelisti din Romania, incat si-au anulat concertele in italia, Dani Mocanu si Culita Sterp, nu se vor mai duce in Italia la concertele programate, relateaza wowbiz.ro.

“Din cauza acestui virus am să anulez evenimentele de pe teritoriul Italiei din această perioadă. Mulţumesc pentru înţelegere!”, a anunţat Dani Mocanu.

“Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile!

Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a postat şi Culiţă Sterp, care avea spectacole la Milano şi Torino peste câteva zile.

 


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro