Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Scitech

Data Vânzării de vară pentru Steam se scurge, alături de detaliile programului de loialitate

Data Vânzării de vară pentru Steam se scurge, alături de detaliile programului de loialitate
Data Vânzării de vară pentru Steam se scurge, alături de detaliile programului de loialitate

Probabil nu trebuie să vă spunem că vânzarea anuală de vară a Steam va avea loc din nou în acest an – este de așteptat în acest moment, iar Valve nu a ratat niciodată o ocazie de a-și bombarda utilizatorii cu oferte.

La fel de previzibil, datele de început și sfârșit exacte ale vânzării au fost scurse înainte de SteamDB.
Dezvoltatorul SteamDB, Pavel Djundik, a confirmat că Steam Summer Sale 2020 va începe pe 25 iunie, cu o dată de sfârșit programată pentru 9 iulie. Aceasta este o vânzare destul de lungă – va dura două săptămâni în total, ceea ce ar trebui să ofere tuturor mult timp pentru profită de numeroasele oferte pe care le va aduce fără îndoială.

Nu suntem siguri ce fel de meta-eveniment sau minigame Valve ar fi putut planifica pentru Vânzarea de vară, dar în ultima vreme, compania s-a desfăcut puțin în acest departament, așa că sperăm că este ceva special de data aceasta.

Pe lângă faptul că a descoperit când va începe și se va încheia Vânzarea de vară, Djundik a găsit alte detalii interesante despre Steam. Pentru început, el spune că Valve lucrează la un fel de program de premii pentru loialitate, completat cu un sistem de puncte și capacitatea de a răscumpăra puncte pentru articole de recompensă, niveluri de ecusoane și poate chiar reduceri de joc.

În plus, se pare că Valve intenționează să se extindă cu sistemul de reacție de revizuire. Așa cum este, utilizatorii pot evalua recenziile utilizatorilor ca fiind de ajutor sau amuzant, dar reacțiile noi ar putea include „gânduri profunde”, pline de inimă, hilar, „hot take” și poezie. Dacă aceste reacții sunt sau nu necesare sau chiar utile va fi probabil subiectul unei dezbateri sau două în rândul fanilor Steam.

Probabil că va trebui să așteptăm un timp înainte să vedem că oricare dintre aceste funcții sosesc oficial pe Steam (dacă vin deloc – Valve poate alege să le ștergă), dar programul de recompense pare deosebit de interesant. Sunt un utilizator avid și client Steam de mai bine de un deceniu și acum fac cumpărături în mod regulat – dacă Valve vrea să-mi ofere freebies pentru acest lucru, cu siguranță nu voi spune nu.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce are Valve în magazin în lunile următoare.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *