Actualitate

Decizia luată astăzi de Denisa Răducu! Impresarul ei a dezvăluit ce se va întâmpla săptămâna viitoare

Decizia luată astăzi de Denisa Răducu! Impresarul ei a dezvăluit ce se va întâmpla săptămâna viitoareDenisa Răducu se simte din ce în ce mai bine, conform spuselor apropiaţilor ei.

Liviu Dovleac, impresarul cântăreţei a declarat joi seară în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” ce a decis să facă artista.
Denisa Răducu a primit două oferte de tratament din două ţări diferite: Anamaria Prodan vrea să o ajute să ajungă în Cuba, iar Israela vrea să meargă cu ea la un medic din Israel.

Liviu Dovleac a povestit că săptămâna viitoare, marţi, Denisa Răducu va fi externată şi aşteaptă răspunsul din Cuba.
M-a sunat mama Denisei şi m-a rugat să intru şi să spun că îmi cer scuze la domana Israela că nu am sunat-o. Eu am fost la Denisa la spital şi au luat hotărârea să plece în Cuba. (…) Decizia a fost luată de mama Denisei cu ea. Denisa este acum internată în spital. Denisa e foarte bine acum. Demult nu am mai văzut-o aşa. De două luni cred. În Cuba, nu ştiu nici eu ce medicamente au cei din Cuba. Eu nu sunt doctor. Doctorii sunt rezervaţi, dar ne dau speranţă că o să se facă bine. Cu ajutorul lui Dumnezeu s-ar putea face bine şi în România, dar dacă avem şi posibilitatea asta de ce să nu încercăm. Probabil marţi o să îi dea drumul din spital. Se simte extraordinar de bine. (…) Iubitul Denisei este lângă ea, stă cu ea în casă, nu se pune problema. Denisa are bani, are bani şi iubitul ei şi tatăl ei. (…) Mi-a zis că în ultima săptămână s-a simţit obosită. Eu am avut şi eu cancer. Oboseala nu intervine într-un anumit moment, ci treptat. Nu îţi dai seama. Eu am făcut chimioterapie. (…) Mama Denisei m-a rugat să spun că Florin Peşte nu a vorbit cu ea. (…) Denisa a ales deja, vrea să meargă în Cuba. I-am spus şi de doamna Israela cu medicul din Israel: a zis că vrea să aştepte rezultatul din Cuba să plece acolo. Şi-a revenit, nu mai are picioarele umflate, i s-a scos lichidul din burtă. Vorbeam cu ea cum vorbeam eu înainte„, a declarat Liviu Dovleac.

Spynews.ro

Citeste si...