Publicatia Antena24.ro.

DECLARATIE VIDEO! Klaus Iohannis anunta romanii, vestea socheza tot poporul roman: “Primul lucru la care renunt este..”


loading...

Presedintele Klaus Iohannis anunta tot poporul roman cu hotararea care a luat-o in urma cu cateva momente, relateaza infopuls.ro.

„Avem în momentul de faţă multe discuţii în jurul imunităţii şi vă spun că primul lucru la care vreau să renunţ este imunitatea preşedintelui României.

Este nevoie, evident, pentru acest lucru, de discuţii cu partidele politice, în special acum, cu comisia care se ocupă de proiectul de modernizare a Constituţiei.

Voi avea aceste discuţii şi voi solicita ferm să se renunţe la alineatul care stabileşte că preşedintele se bucură de imunitate”, a spus Iohannis.

El a afirmat că trebuie schimbate şi prevederile legate de imunitatea parlamentarilor.

„Toată lumea înţelege şi este de acord că trebuie să existe o protecţie pentru opinia politică şi sunt total de acord şi cred că toată lumea este de acord că parlamentarii nu pot fi traşi la răspundere penală pentru opţiunea lor politică, dar dincolo de asta este inadmisibil ca prin procedură parlamentară să poată fi împiedicată justiţia să-şi facă treaba. Aici lucrurile trebuie schimbate clar şi total.

Aceste lucruri se pot face simplu, dacă noi toţi ni le dorim, atunci o să vedeţi că politicienii vor fi şi ei primii care şi le doresc, fiindcă vor votul dumneavoastră”, a subliniat Klaus Iohannis.

https://www.youtube.com/watch?v=KVncu0kLZzcCiteste si...


O femeie a fost amendată, chiar dacă avea declarația pe proprie răspundere

O femeie a fost amendată, chiar dacă avea declarația pe proprie răspundere

O femeie din Cluj a povestit cum a fost amendată de un jandarm pe motiv că declaraţia pe propria răspundere pe care o avea asupra ei „nu e bună”. Aceasta în ciuda faptului că era o versiune a Ministerului Afacerilor Interne descărcată de pe internet, susţine femeia. Clujeanca, co-proprietara unui...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *