Actualitate

Declaratii incendiare ale lui Traian Băsescu: „Dragnea e un cancer care trebuie îndepărtat urgent!”

Declaratii incendiare ale lui Traian Băsescu: “Dragnea e un cancer care trebuie îndepărtat urgent!”Traian Băsescu mereu il ataca pe seful PSD dar de data aceasta îl face praf pe Liviu Dragnea, relateaza www.fanatik.ro.

Fostul președinte al României a lansat un atac extrem de dur la adresa liderului Partidului Social Democrat, pe care îl cataloghează drept „o uriaşă tumoare canceroasă în angrenajul decizional al Statului Român”.

Într-un text publicat miercuri pe contul personal de Facebook, cu titlul „O țară sacrificată de Dragnea, pentru Dragnea”,  Traian Băsescu îl atacă în termeni duri pe liderul social-democrat, despre care susține că „trebuie îndepărtat urgent din corpurile structurii de putere politică a țării”.

Dragnea.

Individul acesta este un cancer care trebuie îndepărtat urgent din corpul structurii de putere politică a ţării.În ultimii trei ani, nimic nu a fost mai important în decizia politică a ţării decât găsirea căilor pentru a-l scăpa pe Dragnea de puşcărie” , se arată în debutul mesajului postat de fostul președinte al României.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *