Actualitate

Declaratiile politistului anchetator in cazul devastator de la Buzau: „In 29 de ani de experienta, nu am vazut asa ceva”

Declaratiile politistului anchetator in cazul devastator de la Buzau: "In 29 de ani de experienta, nu am vazut asa ceva"
Declaratiile politistului anchetator in cazul devastator de la Buzau: „In 29 de ani de experienta, nu am vazut asa ceva”

Caz uluitor in Buzau, unde politistul care se ocupa de accidentul soferitei care a lovit cu intentie un organ de politie pe motocicleta care o avea in urmarire, a sustinut ca in cei 29 de ani de experienta, nu a mai avut asemenea caz in strada, relateaza spynews.ro.

Politistul cu numele, Nicula Remus, in Serviciul Rutier din IPJ Buzau, a declarat pentru Libertatea, despre cazul socant prin care a trecut la Buzau.

Sunt polițist de 29 de ani și am vechime foarte mare la Poliția Rutieră, dar nu am văzut până în acest moment un asemenea eveniment rutier.

În momentul în care polițistul a făcut semnalul regulamentar de oprire, prin întinderea brațului drept, șoferul a virat brusc spre el.

Acest gen de infracțiune, pentru că este tentativă de omor, nu a mai fost înregistrată vreodată în județul Buzău”, a declarat Remus Nicula.

Politistul a mai spus ca soferul uui taxiu ce venea din sens opus a dat dovada de respect, in clipa cand acesta a incetinnit repede virand la dreapta.

Acesta a mai afirmat că după ce a văzut în ce fel a explodat vehiculul cu care polițistul se deplasa, poate spune că fapta este una deosebit de gravă.

„Mai mult decât atât, s-a conturat intenția acestei șoferițe de a-l accidenta pe polițist”, a completat agentul de poliție.

„Ea era pe banda unu, eu pe banda numărul doi, i-am făcut semnal cu brațul: Oprește!

S-a uitat la mine și a virat stânga de volan, m-a lovit, s-a redresat și și-a continuat deplasarea.

Nu am înțeles gestul.

Eu, în momentul în care m-a lovit, am dat drumul la motocicletă, m-am dus târâș pe asfalt și m-am rugat ca acel taxi din fața mea să oprească în timp util și să nu mă lovească.

M-am ridicat, am luat stația și am dat-o în urmărire să nu scape”, a mărturisit polițistul Adrian Popa, devenit victima femeii.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *