Showbiz

Descoperire socanta! Elodia Ghinescu a fost gasita in Marea Neagra, Cristian Cioaca i-a legat plumb de picioare pentru a nu se ridica la tarm!

Descoperire socanta! Elodia Ghinescu a fost gasita in Marea Neagra, Cristian Cioaca i-a legat plumb de picioare pentru a nu se ridica la tarm!Descoperire socanta pentru toata lumea, Elodi Ghinescu a fost gasita in Marea Neagra, Cristian Cioaca i-a legat plumb de picioare pentru a nu se ridica la tarm, relateaza www.stirilekanald.ro.

Un bun prieten al familiei Cioaca a facut o declaratie bomba in care a pus pe jar toti romanii, acesta spune ca stie unde este Elodia Ghinescu.

Barbatul, care a facut aceste dezvaluiri sub protectia anonimatului, este convins ca femeia este moarta, iar locul in care se afla trupul este… Marea Neagra: „Nu am nicio indoiala ca Elodia a fost aruncata in mare”, a spus sursa.

Mai mult, prietenul celor doi soti Cioaca a oferit si amanunte despre cum a ajuns trupul neinsufletit al avocatei pe fundul marii, afirmand ca este legat cu greutati de plumb de picioare pentru a nu fi adusa la tarm, scrie a1.ro.