Actualitate

Detaliul care aruncă-n aer cazul Caracal!

Detaliul care aruncă-n aer cazul Caracal!Acesta este detaliul care aruncă în aer pur și simplu cazul Caracal. Este vorba despre o nouă dezvăluire șoc a unchiului Alexandrei Măceșanu. Alexandru Cumpănașu a scos la iveală un amănunt incredibil care nu a fost luat în discuție până acum, dar nici nu a fost spus de către anchetatori.
Cazul Caracal ia o amploare incredibilă. Alexandru Cumpănașu vine cu un detaliu incredibil din anchetă care nu s-a spus până acum. Unchiul Alexandrei Măceșanu scoate la iveală faptul că tânăra avea, la momentul dispariției, un ceas la care ținea foarte mult și despre care anchetatorii nu au spus absolut nimic.

”E vorba exclusiv de un inel și acel lănțișor de la gât. Acelea erau puțin afumate, nu arse. Alexandra nu a avut nicio altă bijuterie în plus, decât un ceas la care ținea foarte mult, despre care nimeni nu face nicio referire în niciun fel. Niște bijuterii de argint cum le avea Alexandra, arse la temperatura la care zice Dincă nu aveau cum să se păstreze în forma aia. Elementele senzaționale nu sunt aduse. Geanta Alexandrei ar putea fi găsită acolo având în vedere că știm sigur că Alexanda a fost în mașina lui Dincă.

Traficul de minori ține de crimă organizată și rețele. Ei au suficiente dovezi depuse de mine în care se arată că Dincă s-a ocupat de infracțiuni în zona de trafic de persoane. Se spune că avea un complice, acel Zamfir care se știe că avea o rețea prin zona Constanței.

Aș vrea să spun că în momentul în care se cere arestul preventiv nu se spune altceva decât lucruri ca să dobdească prelungirea mandatului.”, a spus Alexandru Cumpănașu

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *