Actualitate

Dezastrul ascuns de Liviu Dragnea și PSD a fost descoperit! Cine a turnat provine chiar din PSD, culmea!

Dezastrul ascuns de Liviu Dragnea și PSD a fost descoperit! Cine a turnat provine chiar din PSD, culmea!Mihai Tudose si-a declarat regretul, la TV, ca programul cu care PSD a castigat alegerile din 2016 a fost compromis rapid, din motive incredibile, relateaza evz.ro.

„După ce am câştigat acele alegeri, am început cu amnistia şi gratierea, un fals, cu toate că aveam un program care chiar putea fi pus în practică şi ar fi adus multe lucruri bune”, a afirmat Tudose.

„Se părea că s-a săturat lumea de Dragnea, am avut la acel CEx cele mai mari dezamăgiri din viaţă, am văzut care sunt cei mai mari trădători care s-au vândut nu pe doi galbeni, ci pe promisiunea unui galben. (…)

Am tot sperat că lumea se trezeşte, mai ales după ordonanţa 13 şi protestele masive care au urmat, în schimb ei a pus-o pe Vasilica Dăncilă care ne-am făcut de râsul râsului.

Au confiscat tot, şi partidul şi ţara”, a declarat fostul premier în emisiunea lui Cozmin Guşă.

Din această perspectivă, a intereselor personale meschine, trebuie privite şi anumite acţiuni ale Guvernului, cum ar fi reticenţa faţă de fondurile europene”, a afirmat Tudose.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *