Actualitate

Dezvaluiri ingrozitoare! Romanii au fost mintiti in 2010, salariile nu au fost taiate, Traian Basescu si guvernul Boc au vrut sa-i protejeze pe bogatii Romaniei!

Dezvaluiri ingrozitoare, romanii au fost santajati in anul 2010, salariile acestora nu au fost taiate precum s-au anuntat, Traian Basescu si guvernul Boc au protejat bogatii Romaniei, relateaza cyd.ro.

Taierea salariilor ale romanilor in anul 2010 a fost dea dreptul socant, romanii au fost revoltatii, deoarece peste noapte s-au trezit cu salariile mai mici, si cu cheltuielile de platit,

Au fost categorii de bugetari care, în urma tăierii salariului și eliminării unor sporuri au primit și salarii cu 40% reduse și s-au pomenit că nu mai pot plăti ratele la bănci.

Cei mai afectati de aceasta decizie au fost romanii care munceau cinstit, care nu au furat si au crezut ca singurul ajutor este salariul pe munca cinstita.

Chiar dacă între timp tăierile au fost anulate de guvernele care s-au succedat, șocul a fost atât de mare încât mii, poate zeci de mii de români, au suferit consecințe groaznice de pe urma acestor tăieri.

La vremea respectivă atât președintele României, Trăian Băsescu cât și reprezentanții guvernului Boc au declarat că aceste tăieri salariale sunt impuse de către Fondul Monetar Internațional și că România este obligată să se supună măsurilor luate de această instituție bancară internațională pentru a primi în continuare credite de la aceasta.

In cursul zilei de astazi, site-ul stiripesurse.ro au distribuit o declaratie a fostului presedinte al Fondului Monetar International din anul 2010, Dominique Strauss-Kahn care a declarat ca Traian Basescu a mintit toata Romania cu anuntul lui de atunci.

Dominique Strauss-Kahn spune clar că FMI a cerut creșterea impozitelor, în special pentru clasele sociale care aveau venituri peste medie și pentru bogații României și nu tăierea salariilor, în vederea reglării cheltuielilor și veniturilor avute de statul român.

Pe scurt, declarația făcută de fostul președinte al Fondului Monetar Internațional vine în totală contradicție cu explicațiile date de Trăian Băsescu și guvernul Boc pentru tăierea salariilor bugetarilor din anul 2010.

Conform celor declarate de Dominique Strauss-Kahn, aceștia au ales să lovească în bugetari și să-i protejeze pe bogații României.

Citeste si...