Actualitate

Diana Bulimar de la Exatlon si-a luat licenta inainte sa plece in Republica Dominicana!

Diana Bulimar de la Exatlon si-a luat licenta inainte sa plece in Republica Dominicana!Diana Bulimar de la Exatlon si-a luat licenta inainte sa plece in Republica Dominicana! Vezi cu ce lucrare a absolvit fosta gimnasta Facultatea de Educatie Fizica si Sport!
In vara lui 2017, Diana Bulimar de la Exatlon a dat lucrarea de licenta la UNEFS, titlul acesteia fiind “Sport si performanta motrica”.
Timp de 3 ani, Diana Bulimar de la Exatlon a frecventat cursurile UNEFS Bucuresti, la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

In vara lui 2017, fosta gimnasta si-a luat si licenta, programul sau de studii numindu-se “Sport si performanta motrica”.
Diana Bulimar de la Exatlon nu si-a neglijat studiile
Diploma o va ajuta pe Bulimar sa devina antrenoare de gimnastica. Diana nu si-a neglijat niciodata studiile. In 2014, ea a absolvit Colegiul National Sportiv Cetate Deva, media sa la examenul de Bacalaureat fiind de 7,56.
Diana Bulimar de la Exatlon a luat bronzul la Olimpiada
La Bacalaureat, Diana Bulimar de la Exatlon a fost notata cu 6,2 la proba scrisa de limba si literatura romana, cu B2 la limba engleza, cu 7,65 la istorie si 8,85 la geografie. Diana Bulimar are in palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice (cu echipa) si doua de aur (cu echipa), una de argint (barna) si una de bronz (sol), la Campionatele Europene.

Wowbiz.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *