Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Politica

Diana Șoșoacă, dezlănțuită: „Polițiștii și jandarmii au ordin să provoace”

Diana Șoșoacă invită cât mai mulți români să iasă în stradă, pentru a protesta împotriva măsurilor restrictive impuse de guvern. De asemenea, senatoarea atenționează asupra faptului că manifestațiile trebuie să se desfășoare pașnic. În caz contrar, polițiștii vor profita de ocazie, pentru a interveni în forță.

„Vă rog frumos, nu recurgeți la violență! Chiar dacă politiștii și jandarmii vă provoacă. Au ordin să vă provoace”, a transmis Șoșoacă pe Facebook.

Diana Șoșoacă: „Țara trebuie condusă din tehnocrați”

În acest context, Șoșoacă a cerut armatei și poliției să se alăture manifestanților.

„Rog armata să se alăture poporului român și să ne apere împotriva abuzurilor poliției și jandarmeriei. În acest moment, Guvernul României trebuie demis. Țara trebuie condusă de un guvern de uniune națională, format din profesioniști, din tehnocrați”, a precizat Șoșoacă.

Senatoarea s-a dezlănțuit în social media.

„Nu se poate! Ăsta e poporul român care se trage din geto-daci? Nu vă e rușine să trăiți în halul ăsta, închiși în casă, ca proștii? Sunt peste 2 milioane de viruși în aer. Cât de bătuți în cap sunteți? Ce aveți, mă? Sunteți orbi, sunteți surzi? Cum puteți să rezistați să vedeți mizeria care se întâmplă? Cinste celor care ați luat atitudine! Mă înclin vouă. Cinste medicilor și asistentelor care au spus adevărul. Rușine celorlalți!”, a mai transmis Șoșoacă.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *