Actualitate

Dincă, declaraţii revoltătoare despre Luiza. „Făcea aluzie să-i dau bani şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea”

Dincă, declaraţii revoltătoare despre Luiza. “Făcea aluzie să-i dau bani şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea”Gheorghe Dincă ar fi spus că tinerele sunt toate femei de moravuri ușoare și le-ar fi aruncat bani Luizei și Alexandrei pe bancheta din spate, pentru ca ele să facă sex cu el.
A spus că nu o cunoștea pe Luiza și că a luat-o la ocazie, apoi când fata a spus că a încercat să scoată bani de la bancomat și nu a reușit a presupus că este o aluzie, scrie antena3.ro. I-a aruncat bani, dar fata nu s-a atins de ei și i-a spus că este virgină.
Despre Luiza, criminalul a povestit că, atunci când a luat-o la ocazie, era foarte vorbăreaţă. Criminalul a interpretat jovialitatea fetei ca pe un flirt.

„Zicea că a vrut sa scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea. I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea că nu vrea”, a declarat Dincă.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *