Extern

Director Google, arestat pentru că şi-a ucis soţia

Director Google, arestat pentru că şi-a ucis soţiaUn director din cadrul Google a fost reţinut de autorităţi sub suspiciunea că şi-a ucis soţia, al cărui cadavru a fost găsit pe o plajă izolată din Hawaii.
Sonam Saxena, director de producţie la Google Cloud Deployment Manager, a fost arestat miercuri seară sub suspiciunea de crimă de gradul doi după găsirea cadavrului soţiei sale pe o plajă izolată din apropierea Golfului Anaehoomalu din Hawaii.
Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost eliberat vineri. Cu toate acestea, este principalul suspect în cazul decesului Sonam şi soţia sa Smriti, în vârstă de 41 de ani, au venit în Hawaii pentru a sărbători aniversarea celui mai mare copil, care a împlinit vârsta de 18 ani.

Potrivit bărbatului, el şi soţia sa s-au dus marţi pe o plajă izolată din apropierea Golfului Anaehoomalu, dar la un moment dat a fost nevoit să o lase acolo din cauza unei crize de astm.

Plecat la hotel după inhalator, Sonam nu şi-ar mai fi găsit soţia la întoarcere.

Bărbatul a făcut cunoscut cazul pe LinkedIn, cerând ajutor de la presă, poliţie şi chiar de la guvernatorul regiunii.

Sesizându-se în acest caz, poliţia a găsit cadavrul femeii în apropiere locului indicat soţ.

Acum Sonam Saxena este considerat principalul suspect în cazul decesului soţiei sale, fiind acuzat de crimă de gradul doi.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *