Actualitate

DIVORT IN SHOWBIZ-Dana Grecu: ”Pe mine mă cheamă Dana Chera”

DIVORT IN SHOWBIZ-Dana Grecu: ”Pe mine mă cheamă Dana Chera”Dana Grecu a făcut aseară un anunț care a șocat pe toată lumea. Jurnalista și realizatoarea TV a anunțat că și-a schimbat numele și că, implicit, a divorțat.
Realizatoarea Dana Grecu, în vârstă de 40 de ani, a fost invitată în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde aceasta i-a mărturisit lui Mihai Gâdea că și-a schimbat numele și că decizia aceasta reprezintă un nou început: „Pe mine mă cheamă Dana Chera.Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a dezvăluit Dana Grecu, în direct, la Antena 3.

Dana Grecu a fost căsătorită cu Bogdan Grecu, un om de afaceri din Pitești, cadru militar la bază, pe care l-a cunoscut în timpul liceului. Împreună au doi copii, pe David, în vârstă de 14 de ani și pe Maria, în vârstă de 11 ani.

Se pare că motivul divorțului este o altă femeie, Ioana Toma, care a intrat în viața lui Bogdan Grecu, iar relația acestora pare să aibă câțiva ani buni în față, cel puțin asta reiese din comentariile celor doi la fotografia postată recent de Ioana Toma pe pagina sa de Facebook.

Sunt foarte fericit! Langa mine este… fata din vis!” – a comentat la fotografie Bogdan Grecu, iar răspunsul iubitei sale nu a întârziat să apară: “Când visurile noastre devin realitate după atâția ani! A meritat așteptarea!” – a completat, cu subînțeles, Ioana Toma.

În prezent, Dana Grecu nu mai prezintă emisiunea La ordinea zilei, însă nu va părăsi televiziunea, ci se va ocupa de alte proiecte desfășurate în cadrul Antena 3.

Unica.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *