Publicatia Antena24.ro.

Doi oameni au fost înjunghiati în fata unei crasme


loading...

Doi oameni au fost înjunghiati în fata unei crasmeDoi bărbați în vârstă de 34 şi 35 de ani au fost înjunghiați de doi tineri de 18 și 19 ani.

Este vorba despre un conflict spontan care s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Atacatorii au fost prinşi și duși la audieri.
Evenimentul a avut loc într-un bar din Coosteşti, în noaptea de miercuri spre joi.

Unul dintre tineri a scos la un moment dat un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi bărbaţi, pe unul din zona în zona pieptului, iar pe al doilea în apropierea gâtului, după care atacatorul a fugit.
Cele două victime au urcat în maşină şi s-au îndreptat către Urgenţă deoarece rănile erau adânci. Mai exact una dintre victime avea o bucată de aproximativ 7 centimetri din lama cuţitului în piept.
Medicii din Botoşani au decis să îi transporte pe cei doi bărbaţi la Iaşi.

Cei doi tineri au fost identificaţi de către oamenii legi şi au fost duşi la audieri. În funcție de gravitatea rănilor și zonele vizate de atacator, polițiștii și procurorii urmează să stabilească și o încadrare juridică, fiind luată în considerare inclusiv o tentativă de omor.

sursaCiteste si...


Militar Rus a vrut sa spuna adevarul despre CORONAVIRUS dar na fost lasat si sa sinucis live

Militar Rus a vrut sa spuna adevarul despre CORONAVIRUS dar na fost lasat si sa sinucis live

Un Soldat rus a vrut sa spuna lumii adevarul despre coronaviruus dar na fost lasat. Ne fiind lasat sa spuna adevarul,acesta sa decis ca nu mai are rost sa traiasca in minciuna. Militarul si-a taiat gatul in direct! Sursa Distribuie...FacebookTwitterLinkedin


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro