Publicatia Antena24.ro.

Doi oameni au fost înjunghiati în fata unei crasme


loading...

Doi oameni au fost înjunghiati în fata unei crasmeDoi bărbați în vârstă de 34 şi 35 de ani au fost înjunghiați de doi tineri de 18 și 19 ani.

Este vorba despre un conflict spontan care s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Atacatorii au fost prinşi și duși la audieri.
Evenimentul a avut loc într-un bar din Coosteşti, în noaptea de miercuri spre joi.

Unul dintre tineri a scos la un moment dat un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi bărbaţi, pe unul din zona în zona pieptului, iar pe al doilea în apropierea gâtului, după care atacatorul a fugit.
Cele două victime au urcat în maşină şi s-au îndreptat către Urgenţă deoarece rănile erau adânci. Mai exact una dintre victime avea o bucată de aproximativ 7 centimetri din lama cuţitului în piept.
Medicii din Botoşani au decis să îi transporte pe cei doi bărbaţi la Iaşi.

Cei doi tineri au fost identificaţi de către oamenii legi şi au fost duşi la audieri. În funcție de gravitatea rănilor și zonele vizate de atacator, polițiștii și procurorii urmează să stabilească și o încadrare juridică, fiind luată în considerare inclusiv o tentativă de omor.

sursa


Citeste si...

Raed Arafat, vine cu anunt despre starea de urgenta: ”Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă”

Raed Arafat, vine cu anunt despre starea de urgenta: ”Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă”

Raed Arafat vine cu nou anunt pentru starea in care ne aflam, daca cumva fi relaxare cu privire la starea de urgenta in acest moment, relateaza spynews.ro. ”Nu trebuie nimeni să se relaxeze” Toata Romania se intreaba dupa starea asta de urgenta si atatea restrictii, oare ce se va intampla. Cu toate astea, Raed...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro