Publicitate
Actualitate

Doi români, printre cei 12 suspecţi arestaţi la Londra. Reacţia ambasadei

Publicitate

Doi români, printre cei 12 suspecţi arestaţi la Londra. Reacţia ambasadeiAu apărut zvonuri că, printre cei 12 suspecţi arestaţi, duminică, de poliţia britanică, ar fi şi unul sau doi români. Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat că a cerut verificarea acestor informaţii.
Totul a pornit de la un comentariu publicat de o jurnalistă pe site-ul The Guardian. Ea spune că a vorbit cu angajatul unui restaurant din estul Londrei, iar angajatul respectiv i-ar fi spus că unul dintre cei „5 sau 6” ridicaţi de poliţie dintr-un apartament este român sau est-european. Ar fi vorba despre un bărbat de 22 sau 23 de ani, de treabă, tăcut, care locuia acolo cu fratele sau cu prietena lui. Şi că ei obişnuiau să meargă să comande mâncare în localul respectiv.

Martorul susţine că, alături de cei doi români, locuiau 4 bărbaţi de culoare, unul dintre ei posibil somalez care purta veşmânt islamic, scrie stiri.tvr.ro.

Publicitate

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat că a cerut verificarea acestor informaţii.

Întrebat dacă există doi români reținuți în urma atacului de la Londra, ambasadorul Dan Mihalache a precizat: „Nu pot să confirm acest lucru. O să verificăm. Discutăm cu ministerul lor de Interne. Nu știu.”

Realitatea.net

Publicitate

Citeste si...