Actualitate

Doi tineri de 20 și 21 de ani au murit, după ce un drogat i-a spulberat cu mașina

Doi tineri de 20 și 21 de ani au murit, iar alți șase au fost răniți după ce un tânăr drogat i-a spulberat cu mașina, în Vama Veche.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar martorii spun că era dezorientat și nu conștientiza ce s-a întâmplat. Șoferul vinovat are 19 ani și este din București.

Autorul tragicului accident de sâmbătă dimineața, din 2 Mai, în urma căruia au fost uciși doi tineri, iar alți trei au ajuns la spital, este un băiat de 19 ani.

La momentul accidentului conducea un Mercedes decapotabil, cu numere de București. Șoferul a fugit de la fața locului, dar a fost prins la scurt timp în Vama Veche.

Era drogat, consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină.
Vlad Pascu locuiește în Sectorul 1 din București. Îi place să se laude pe rețelele sociale cu luxul în care își duce viața. Opulența este cuvântul care îl descrie.

Pe rețelele de socializare acesta făcea deseori postări în care apărea cu teancuri de bani, ceasuri și mașini scumpe. Într-una dintre postări, șoferul de 19 ani apare purtând un tricou cu un mesaj în engleză care se poate traduce ”Drogurile sunt viața mea!
În momentul accidentului conducea o mașină scumpă, un Mercedes de colectie care valorează peste 100.000 euro, care aparține tatălui său.

Vlad împărtășeșete pasiunea tatălui său, îi plac mașinile luxoase.

sursa

Citeste si...