Actualitate

DOLIU in familia regala a Romaniei, din pacate a decedat!

Durere fara margini in familia regala a Romaniei, s-a anuntat decesul unei persoane importante ale tari, relateaza www.romaniatv.net.

Dr. Elisabeta Dragomirescu, fost director al Fundației Principesa Margareta a României, s-a stins aseara, a anunţat Familia Regală.

Dr. Dragomirescu s-a născut la 3 iulie 1947 în orașul Dej, din județul Cluj. A absolvit Facultatea de Medicina Veterinară din București în anul 1970.

Ulterior, se dedică cercetării medicale la Institutul Oncologic din București. A colaborat o lungă perioadă de timp cu profesorul Alexandru Trestioreanu.

A fost director al Fundatiei Principesa Margareta a României într-una dintre cele mai dificile perioade din viața organizației, între anii 1993-1998.

A creat cabinete de consultații juridice gratuite pentru persoanele cu venituri mici. A înființat Clubul Seniorilor din București.

Pentru meritele ei profesionale și calitățile sale umane, dr. Elisabeta Dragomirescu a fost distinsă de Majestatea Sa Regele Mihai I cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, în anul 2008, primind medalia cu numărul 1.

 

 

Citeste si...