ActualitateShowbiz

Doliu mondial! Un celebru rocker S-A SINUCIS: „Mai bine un sfârşit teribil decât o teroare nesfârşită”…. Fanii sunt în stare de şoc! (VIDEO)

Doliu mondial! Un celebru rocker S-A SINUCIS: “Mai bine un sfârşit teribil decât o teroare nesfârşită”…. Fanii sunt în stare de şoc! (VIDEO)Tragedie devastatoare, un cunoscut rocker mexican, Armando Vega Gil, a fost acuzat pe Twitter de hartuire sexuala a unei fete de 13 ani, a fost gasit omorat, dar autoritatile spun ca este mai probabil ca s-a sinucis, relateaza b1.ro.

Corpul artistului a fost găsit la domiciliul său din centrul Mexicului, potrivit procuraturii. Cu puţin timp înainte, muzicianul a postat pe Twitter un comunicat în care şi-a susţinut nevinovăţia şi anunţat intenţia de a-şi pune capăt vieţii.

„O fată m-a acuzat de agresiune şi hărţuire. Povesteşte că s-a întâmplat când avea 13 ani, ceea ce face totul serios, foarte grav. Ei bine, afirm categoric, această acuzaţie este falsă”, scria Armando Vega Gil în ultimul său mesaj.

„Viaţa mea s-a oprit, nu există nici o cale de ieşire. Ştiu că pe reţelele de socializare nu am cum să mă apăr, totul va fi folosit împotriva mea”,mai adăugat el.

„Moartea mea nu este o recunoaştere a vinovăţiei.

Dimpotrivă, este o declaraţie radicală de nevinovăţie”, s-a justificat muzicianul, adăugând că nu poate suporta gândul că fiul său, în vârstă de 8 ani, va suferi din cauza acuzaţiilor care-l vizează pe el.

„Mai bine un sfârşit teribil decât o teroare nesfârşită”, a conchis basistul.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *