Extern

Donald Trump îi cere lui Vladimir Putin să facă publice informațiile despre familia Biden, suspectată pentru implicare în finanțarea laboratoarelor biologice din Ucraina

După ce Kremlinul a ieșit cu informații incomode despre Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, Donald Trump îi cere lui Vladimir Putin să facă publice toate detaliile compromițătoare.

Hunter Biden ar fi sprijinit finanțarea unui program de arme biologice militare americane în Ucraina, informează Daily Mail. Astfel, Moscova a susținut că laboratoarele secrete americane din Ucraina au fost o justificare pentru invazia țării vecine.

„Președintele american Joe Biden este implicat în crearea de biolaboratoare în Ucraina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Dumei de Stat a Rusiei, Viacheslav Volodin.
„Un fond de investiții condus de Hunter Biden a finanțat cercetarea și punerea în aplicare a programului biologic militar al Statelor Unite. Este evident că Joe Biden, în calitate de tatăl său și de șef al statului, era la curent cu această activitate”, a continuat Volodin, care a solicitat o anchetă a Congresului SUA și o explicație la Casa Albă.

Hunter Biden, în vârstă de 52 de ani, rămâne sub investigație federală pentru posibilă fraudă fiscală. Ancheta s-a extins în 2018 pentru a analiza modul în care relațiile sale de afaceri în calitate de lobbyist și investitor s-au potrivit cu cariera politică a tatălui său. El a negat constant acuzațiile.

Acuzațiile lui Donald Trump. Joe și Hunter Biden, în atenția fostului președinte al SUA
De-a lungul timpului, Donald Trump, fostul președinte al SUA, a acuzat familia Biden de afaceri necurate. Ținta sa preferată a fost Hunter Biden, despre care a afirmat că are interese economice în Ucraina și China, încă din perioada în care tatăl său era vicepreședinte în timpul Administrației Barack Obama (2009-2017).

„Sunt mulți bani. Ea i-a dat 3,5 milioane de dolari și cred că Putin ar putea spune mai multe. Cred că ar trebui să facă public ceea ce știe.

Cred că ar trebui să știm și noi acest răspuns”, a declarat marți Donald Trump, într-un interviu pentru Just The News.

De asemenea, în trecut, Trump l-a acuzat pe Biden că a obținut demiterea unui procuror ucrainean pentru a proteja o companie de gaze (n.r. – Burisma), pentru a nu fi urmărită penal pentru corupție, în contextul în care Hunter Biden se afla în consiliul de administrație al firmei.

sursa

Citeste si...