Showbiz

Dorian Popa, grave probleme de sănătate

Dorian Popa, grave probleme de sănătate
Dorian Popa, grave probleme de sănătate

Dorian Popa a suferit un accident grav în septembrie 2018, în emisiunea ”Ultimul Trib”, acolo unde concura alături de alte vedete pentru marele premiu.

Din nefericire după accidentare Dorian a fost nevoit să părasească show-ul şi să se întoară de urgenţă în România.
Celebrul artist nu a scăpat de dureri nici în ziua de azi. Artistul a fost nevoit să întrerupă ședințele de kinetoterapie pe care le urma după accidentul suferit în urmă cu aproape doi ani, iar acum durerile nu îi dau pace.
“Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la ‘romatism’ cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi.

Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a declarat Dorian Popa.

De ce nu poate face actorul copii: „Trebuie să merg la dezintoxicare”
Dorian Popa a vorbit în sfârșit despre cel mai mare semn de întrebare pe care îl au fanii lui. De ce nu poate artisul să devină tată.

Dorian Popa a vorbit despre problemele pe care le întâmpină în dorința sa de a deveni părinte. Toți fanii lui știu deja de ani buni că acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Iosif.

Mai mult aici

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *