Actualitate

Dosarul morţii lui Dan Condrea. Iată ce scria pe hârtia găsită pe biroul milionarului

Dosarul morţii lui Dan Condrea. Iată ce scria pe hârtia găsită pe biroul milionaruluiE-mail-uri incendiare au fost găsite de procurori în cazul milionarului mort, Dan Condrea, şi a firmei Hexi Pharma. Directorul de producţie l-a avertizat de multe ori că unul dintre dezinfectanţii produşi de firma sa este contaminat cu un germene periculos, susţine jurnalistul Cătălin Tolontan.

Mai mult, procurorii au descoperit convorbiri între directoarea Unilab şi milionar în care este anunţat din nou de contaminarea produselor sale.

Însă directoarea i-a minţit pe procurori.
Imediat după ce Dan Condrea a murit, poliţiştii au venit la apartamentul său pentru că aveau mandat şi puteau face percheziţii. Pe biroul afaceristului au găsit un bilet în care acesta a scris să nu se plătească impozitele firmei Hexi Pharma.

Mai mult, în articolul scris de Cătălin Tolontan apar noi dezvăluiri din această anchetă făcută despre dezinfectanţii produşi de către Dan Condrea, iar un astfel de dezinfectant, folosit în peste 300 de spitale din România, era contaminat cu un germen foarte periculos. Şi procurorii au aceste dovezi. Pe de-o parte, directorul de producţie de la Hexi Pharma i-a dat în anul 2011 mai multe e-mail-uri lui Dan Condrea, dar şi directoarei firmei Hexi Pharma, în care susţinea că în acest dezinfectant există acel germen.

Acele e-mail-uri au rămas fără răspuns, iar directorul şi-a dat demisia.
Citeste mai mult pe romaniatv.net

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *