Stiri Nationale Si Internationale.

Două tinere au murit după ce au căzut cu mașina în lac


După tragedia din Sălaj, în care patru tinere au murit după ce mașina lor a fost lovită de tren, o nouă dramă s-a petrecut seara trecută în Arad. Două tinere au plonjat cu mașina într-un lac și și-au pierdut viața.
La doar trei zile după groaznicul accident din Sălaj, în urma căruia patru tinere și-au pierdut viața, o altă tragedie s-a produs noaptea trecută în județul Arad.

Două tinere au murit, duminică seara, după ce mașina în care se aflau alături de alți doi bărbați a plonjat de pe un drum agricol în lacul Ghioroc, din județul Arad.

O persoană care a văzut întreaga scenă a sunat la 112, iar imediat la locul producerii accidentului s-au deplasat patru echipaje de la Detașamentul de Pompieri Arad, o descarcerare grea, un echipaj de scafandrii și două ambulanțe SMURD.

Bărbații, care se aflau pe bancheta din spate a mașinii, au reușit să iasă din mașină, însă cele două tinere, de 24 și 26 de ani, au rămas blocate în autoturism, fiind scoase de scafandrii din lac după aproximativ 25 de minute.

Distribuie


Lasă un răspuns