Stiri Nationale si Internationale.

Dragnea a facut PIPI pe parerile protestatarilor din fata Salii Palatului,-“M-a interesat foarte mult ce zic colegii mei”


Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, la finalul Congresului PSD, că nu a auzit protestul care a avut loc în fața Sălii Palatului, acolo unde s-a desfășurat evenimentul social-democraților.

Asta deși câteva sute de oameni au huiduit și au scandat, ore întregi, mesaje împotriva coaliției guvernamentale, aceștia fiind priviți de la ferestre de delegații PSD.

Nu am văzut protestele, nici nu le-am auzit. Eram în sală, îmi pare rău. Şi ce trebuie să fac? Eu am venit la acest Congres, unde erau 4.000 de colegi. Mă interesează foarte mult ce spun colegii mei şi mă interesează în continuare ce zic colegii mei”, a declarat Liviu Dragnea.

Trei oameni au fost săltaţi de jandarmi şi băgaţi în dubă după ce, spun mascaţii, ar fi agitat spiritele. Protestatarii săltați au acum de scos din buzunar 3000 de lei amendă pentru răfuiala cu jandarmii.

B1.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *