Actualitate

Drama! O fetiţă de numai 13 ani, a fost răpită şi violată de un tânăr din Braşov

Drama! O fetiţă de numai 13 ani, a fost răpită şi violată de un tânăr din BraşovO copila e numai 13 ani a fost rapita si violata intr-un mod groaznic, tanarul cu varsta de 24 de ani din Brasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, relateaza spynews.ro.

Acest tanar a mai savarsit violuri, dar era in libertate in mod ilegal, dar acuma se afla sub arest, ii s-a intocmit dosar penal pe numele acestuia, si va fi judecat dupa savarsirea faptei sale.

″În urma cercetărilor şi investigaţiilor realizate, poliţiştii au stabilit faptul că, în seara datei de 2 noiembrie 2018, tânărul ar fi întreţinut raporturi sexuale normale, prin constrângere, cu o minoră în vârstă de 13 ani, într-o clădire dezafectată situată în comuna Cristian, judeţul Braşov.

Din această locaţie, a doua zi, prin utilizarea de ameninţări la adresa victimei, cei doi s-ar fi deplasat pe raza localităţii Teliu, judeţul Braşov, la unele rude ale tânărului, de unde au revenit în data de 7 noiembrie 2018″, se arată într-o informare a IPJ Braşov.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *