Sport

Dumitru Dragomir: „Își va lua viteză în joc de glezne!”

Experimentatul antrenor pune la punct ultimele detalii din contractul cu Federația, unul care ar urma să se întindă pe doi ani, dar care va fi prelungit cu alți doi ani în cazul în care România se califică la EURO 2024.
Deși se așteaptă ca Boloni să fie prezentat oficial în postura de noul selecționer al României săptămâna viitoare, nu toți sunt convinși că FRF poate sta liniștită.

Dumitru Dragomir (75 de ani) crede că tehnicianul ar încheia negocierile cu Federația în cazul în care ar primi o ofertă mai bună din punct de vedere financiar din partea vreunei echipe.

Mai mult, „Oracolul din Bălcești” este sigur că Boloni nu va sta 4 ani pe banca României, chiar dacă FRF ar putea lua măsuri suplimentare pentru a se asigura de asta, după experiența recentă cu Mirel Rădoi (40 de ani), care a ales să nu își prelungească înțelegerea.

E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmpla orice, și să fie și să nu fie antrenor. Ca valoare, e foarte valoros. Ungurul ăsta este foarte bun antrenor, este băiat deștept.
Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria.

Sa știți că Boloni nu se uită neapărat să crească fotbaliști la echipa națională. Dacă n-are performanţă, cât e el de Boloni, îl iau spectatorii în primire de pleacă singur. Nu știu ce variantă alege, dar trebuie să aleagă o variantă câștigătoare, nu de încercat tineri.

Oricum nu stă 4 ani, chiar dacă face contract pe 4 ani, nu stă 4 ani. Cu toate că, fiind arsă Federația o dată, cred că face contract așa cum trebuie, cu clauze puternice. Dacă este așa, Stoichiță este de felicitat”, a declarat Dragomir

sursa