Actualitate

Durere imensa pentru fanii Madalinei Manole, care ar fi implinit azi 51 de ani! 8 ani de la moartea artistei

Durere imensa pentru fanii Madalinei Manole, care ar fi implinit azi 51 de ani! 8 ani de la moartea artisteiMadalina Manole, fata cu parul de foc a lasat o tristete imensa in sufletele fanilor, artista ar fi implinit frumoasa varsta de 51 de ani, dar aceasta a hotarat sa isi puna capat zilelor, relateaza ciao.ro.

In urma cu opt ani indragita artista a decis sa lase un gol imens in familie, chiar de ziua ei de nastere, lasand un bilet de adio.

Fratele cantaretei a facut recent cateva declaratii emotionante.

„Tata o viseaza destul de des. Madalina ii spune mereu ca nu a facut tot ce s-a spus despre ea, si ca acum este fericita acolo, cu Serban, primul ei sot, si cu mama”, a marturisit Marian Manole, potrivit libertatea.ro.

„Mi-a daruit Dumnezeu cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare si minunat dat, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu!

Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos!

Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si asta ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea”, scria Madalina Manole in jurnalul sau. Randurile au fost facute publice, dupa moartea artiste, de catre Marian Manole, fratele ei, potrivit romaniatv.net.