Scitech

E BINE DE STIUT-Vezi cum poti recupera mesajele sterse de pe android

E BINE DE STIUT-Vezi cum poti recupera mesajele sterse de pe androidDacă ai sters accidental toate mesajele SMS din telefon sau ai sters pur şi simplu unul singur, dar care era extrem de important si de care ai nevoie, trebuie să actionezi rapid.
Mesajele pierdute se pot recupera,  doar până când porţiunea de memorie în care au fost salvate este supraîncărcată de un update al aplicatiei, fişiere descărcate sau lucruri asemănătoare.

Asadar, pune mâna pe telefon şi pe calculator şi învaţă cum să recuperezi mesajele text şterse de pe Android.

Dacă ai şters mesajele text din telefon, atunci cea mai rapidă modalitate de recuperare este să deţii un program de calitate care le recuperează rapid.

Spre exemplu, MobiKin Doctor for Android este un sistem de top care recuperează foarte eficient toate mesajele text.

Cea mai importantă funcţie a programului de recuperare a mesajelor text este compatibilitatea şi MobiKin Doctor for Android oferă suport pentru peste 2.000 de dispozitive mobile Android.

Acest program inovativ poate fi folosit cu HTC, Samsung, Motorola, LG, Sony, Asus şi multe ale branduri.

Aplicaţia aceasta nu recuperează doar mesaje text, ci şi multe alte date importante, precum contacte şterse, fotografii, filme, muzică, documente şi nu numai. Le poţi recupera în formatul original şi le poţi modifica aşa cum consideri de cuviinţă.
Poate că ţi-ai învăţat lecţia, poate că nu. Dacă vrei să eviţi panica prin care treci când pierzi un mesaj şi să nu mai fii nevoit să foloseşti un computer personal pentru a-l recupera, cel mai bine este să îţi faci un back up regulat al mesajelor SMS.

Vestea bună este că, pentru a face asta nu ai nevoie de mai mult de 5 minute la dispoziţie.

Poţi folosi o aplicaţie gratuită numită SMS Backup & Restore sau poţi opta pentru orice altă aplicaţie de back up din Google Play Store.

Noobz.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *