Actualitate

Ecaterina Andronescu, atac la adresa conducerii PSD

Ecaterina Andronescu, atac la adresa conducerii PSDSenatorul Ecaterina Andronescu a lansat un atac dur la adresa actualei conduceri a PSD.

Ea acuză faptul că partidul îşi încalcă propriul regulament forţând candidatura unor membri care nu au recomandarea organizaţiei din care fac parte.

Fostul ministru al Educaţiei a mai spus că ia în calcul o candidatură pentru funcțiile de președinte executiv sau secretar general al PSD la Congresul de sâmbăta aceasta.

În comitetul executiv s-a stabilit că organizaţia din care face parte candidatul face o recomandare pentru poziţia de vicepreşedinte regional, nu s-a stabilit nimic în legatură cu preşedinte executiv şi, respectiv, cu secretarul general şi aş fi vrut să clarific aceste lucruri. Domnul secretar Neacşu confirmă că s-ar fi discutat, dar eu am fost foarte atentă şi acest lucru nu s-a discutat. Am întrebat dacă în situaţia în care se depune candidatura fără această recomandare se ia în calcul sau nu, răspunsul a fost că da, se ia in calcul„, a afirmat Ecaterina Andronescu.

Întrebată dacă interesul faţă de procedura de nominalizare înseamnă că va candida, Ecaterina Andronescu a declarat că se gândeşte foarte serios şi joi, ultima zi în care se pot depune candidaturile, va anunţa acest lucru.

B1.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *