Stiri Nationale si Internationale.

Elena, tanara insarcinata in 5 luni, nu a murit din cauza mancarii. Ce au descoperit medicii legisti in trupul tinerei de 21 de ani


Elena, tanara in varsta de 21 de ani, si copilul ei nenascut au murit sambata. Resturile alimentare descoperite in caile aeriene i-au dus pe medici cu gandul ca tinerei i s-a facut rau in timpul somului, dar autopsia a scos la iveala adevarata cauza a mortii tinerei.

”Potrivit raportului medico-legal preliminar, cauza decesului femeii de 21 de ani a fost o cardiopatie pe care o avea din antecedente”, a precizat Silvia Manta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Concluziile medico-legale infirma suspiciunea lansata de catre medicul care a mers la interventie potrivit careia gravida s-ar fi inecat cu un bol alimentar. Banuielile medicilor au pornit atunci de la faptul ca tinerei i-au fost descoperite resturi alimentare in caile respiratorii aeriene. Tragedia a avut loc in localitatea vasluiana Balesti, comuna Cozmesti.
Tanara de 21 de ani locuia in Husi, insa de cateva zile venise sa isi ajute parintii la muncile agricole. Vineri, alaturi de parinti, gravida a curatat porumb pana la orele amiezii. Dupa masa de pranz, in timp ce parintii au mers sa termine munca in gospodarie, tanara insarcinata a mers intr-o camera sa se odihneasca. La un moment dat, sora mai mica a observat ca tinerei i s-a facut rau si a alertat parintii.

Acestia au solicitat ajutorul la 112. Initial, la fata locului a fost dirijata o ambulanta cu asistenta, ulterior fiind dirijat si un echipaj de terapie intesiva mobila SMURD, cu medic. In ciuda manevrelor prelungite de resuscitare, tanara nu a mai putut fi salvata.

Wowbiz.ro

Distribuie


Sunt opinii pe subiectul “Elena, tanara insarcinata in 5 luni, nu a murit din cauza mancarii. Ce au descoperit medicii legisti in trupul tinerei de 21 de ani

Lasă un răspuns