Stiri Nationale si Internationale.

ELENA UDREA,-“Acest premier na fost indicat la DRAGNEA de securitate”


Elena Udrea afirma ca partea buna a numirii Vioricăi Dăncilă este ca arată ca serviciile nu au fost implicate în aceasta miscare.
Gata, avem un guvern nou, pus pe repede inainte, la fel ca toata intamplarea cu schimbarea Primului Ministru. Pentru prima data Romania are o femeie in aceasta functie, ceea ce ma face sa ma abtin de la pareri referitoare la performantele economice pe care noul Cabinet le va avea. Din solidaritate.

Asa ca ma rezum la a constata ca un lucru bun sigur s-a intamplat. Anume, de data aceasta avem un Premier care nu i-a fost indicat lui Dragnea de catre Securitate.

Daca azi avem o clasa politica slaba, incapabila sa dea premieri de calibru, daca avem guverne mediocre si un Parlament la fel, este consecinta planului de distrugere a acesteia, pus in practica de Sistemul ocult de putere, in ultimii 9 ani.

De aceea, eu cred ca singurul lucru care conteaza in numirea unui prim ministru acum este capacitatea, curajul si determinarea de a se lupta cu Sistemul pentru a instaura democratia reala si statul de drept in Romania.

Dupa ce Romania va deveni o tara normala, restul lucrurilor le poate face orice gospodar de buna credinta ajuns in fruntea executivului.

Asa ca, deocamdata, mai astept inainte sa arunc cu piatra“, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Romaniatv.net

Distribuie


Lasă un răspuns