Publicatia Antena24.ro.

Elena Udrea pregatita de petrecere,este botezul micutei EVA!


Elena Udrea și Adrian AlexandrovElena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc pentru botezul micuței Eva, dar și pentru cununia lor.

Iubitul Elenei Udrea a dat declarații savuroase despre familia sa, dar și despre cele două mari evenimente care vor avea loc în curând.
În ultimul timp, Adrian Alexandrov se împarte între România și Costa Rica deaorece acolo este iubita lui, Elena Udrea, alături de fetița lor, Eva.

Îmi este dor de micuță, dar și de Elena și drept dovadă sper să reușesc să plec cât mai repede la ele. Elena are toată ziua grijă de micuța noastră. Eva a început să crească într-un ritm destul de rapid, a început să fie atentă la tot ce îi spunem noi. Abia aștept să ajung în Costa Rica. Isi dedica tot timpul evei, o duce in parc o hraneste cam ce ar trebui sa faca o mama cu copilul ei“, a declarat Adrian Alexandrov.

Iubitul Elenei Udrea a făcut declarații și despre marile evenimente ce vor avea loc în curând: botezul Evei și cununia sa cu fostul ministru.

Nu este nimic oficial. nu am facut logodna in secret. Nu suntem logodiți cu acte, urmează,vedem. Eu m-aș bucura ca ele să vină acasă, botezul să fie acasă și nunta să fie aici în România, dar dacă nu avem alte variante o să le facem pe toate în Costa Rica. În funcție de statut o să vedem cum ne mișcăm“, a mai spus iubitul Elenei Udrea.

Sursa

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Adelina Pestrițu, prinsă in Italia de acest periculos coronavirus: „Chiar mi-e frică!”

Vedeta TV, Adelina Pestritu ii este frica de acest virus, deoarece este in Milano, acolo unde are un eveniment de moda, iar vedeta a aflat ca este epidemia virusului coronavirus, care  speriat Italia, relateaza wowbiz.ro. Adelina Pestrițu a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, din Italia, acolo unde...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro