Showbiz

Ella de la Puterea dragostei, curg lacrimi amare pe obraji ei! Mama ei: ”E grav și nu știu ce să fac, este unica persoană pe care o am pe lume”

Concurenta Ella de la Puterea dragostei, dupa cum stiti mama ei este oarba, si in acest moment mama Ellei starea de sanatate s-a inrautatit, pentru asta concurenta se simtea rau, pentru ca mama ei este bolnava in spital, relateaza wowbiz.ro.

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier.

S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat!

Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului.

Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia, care, la vârstă 56 de ani, nu și-a văzut niciodată fiica, și, în ciuda tratamentelor făcute.

”Niciodată nu am arătat în fața ei că plâng, că mă doare…

Îmi amintesc că mergeam undeva și mama mă pipăia, să vadă cu ce m-am îmbrăcat, cum îmi stătea fusta, cum îmi stătea bluză, sau să vadă cum sunt, dacă sunt bine, fiindcă, atunci când eram mică, tata mă mai lovea.

Eu o lăsam să termine și apoi mă duceam în cameră și plângeam, să nu simtă ea.

Mama mă iubește cel mai tare pe lumea asta și mi-aș da și viața pentru ea”, a spus cu ochii în lacrimi Ella, care avea să mai puncteze și faptul că povestea sa de viață este una mai complicată

” E grav și nu știu ce să fac, mama este unica persoană pe care o am pe lume din punct de vedere emoțional și de suflet și nu știu cum să o ajut, îi este rău, nu aș accepta vreodată să o pierd.

Sunt disperată, vreau să mă duc să mă ocup de ea”, a spus concurenta.

 

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *