Politica

Emisia la Europa FM suspendata de Klaus Iohannis

Emisia la Europa FM suspendata de Klaus IohannisDeclaraţia de presă în care preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că acceptă propunerea PSD de prim-ministru a fost transmisă în direct şi de Europa FM, însă ritmul în care şeful statului a transmis informaţiile a dat peste cap sistemul de siguranţă al postului de radio, care intervine în momentul în care sunetul se înterupe pentru mai multe secunde.
După ce preşedintele a spus ”PSD a promis salarii, pensii, şcoli, manual, spitale, infrastructură, dar până acum prea puţin s-a realizat. Acum, PSD trebuie să dovedească că ceea ce a promis, face” a urmat o pauză prelungită a preşedintelui, pe care sistemul automat a considerat că trebuie să o întrerupă.

Sistemul de siguranţă a intrat în funcţiune, difuzând piesa ”Sam Brown – Stop!”.

În acest timp, Klaus Iohannis a continuat: ”Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost câştigate de PSD, două guverne PSD eşuate. Acum, vor primi sansa de a dovedi ca stiu ce vor si stiu cum se face. În continuare, invit pe toti cei implicati în procedura sa se mobilizeze şi sa lucreze repede si bine. Este posibil ca pana la 1 februarie întreaga procedura sa fie finalizata si noul guvern sa se apuce de treabă şi sa rezolve problemele, mai degrabă decât să le încurce”.

Romaniatv.net

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *