Scitech

Este posibil ca smartphone-ul elegant de ultimă generație al Oppo sa fie in top, arată asemănător cu modelele iPhone 12 Pro

Producătorul chinez de smartphone-uri Oppo se pregătește pentru lansarea în martie a telefonului său de vârf de lux din generația următoare, potrivit Jon Prosser.

Prosser a publicat marți o imagine pe Twitter a patru telefoane, pretinzând a fi Oppo’s Find X3, Find X3 Pro, Find X3 Neo și Find X3 Lite, împreună cu legenda care dezvăluie o dată aparentă a anunțului din 11 martie și data livrării din 14 aprilie. Aparatul de fotografiat „squircle” al lui Find X3, care pare să găzduiască patru obiective, a făcut comparații imediate cu modelele pro ale liniei iPhone 12 de la Apple.
Toată lumea va începe acum cu comentariile copierii iPhone, dar cel puțin arată diferit și cam drăguț. Cu siguranță pare elegant și”, a spus leaker Ishan Agarwal.

„Îmi plac companiile care încearcă ceva nou și diferit în loc să copieze doar Apple”, a scris utilizatorul Twitter.

Oppo nu este timid în ceea ce privește lansarea de gadget-uri care se inspiră din designul greu din produsele iconice ale Apple. Anul trecut, Oppo Watch a fost doar o clonă a Apple Watch, de la afișajul său cu curbă ușoară, curele de silicon detașabile și chiar ambalajul său alb.
Oppo nu este un nume de uz casnic în SUA, dar compania chineză este unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume. A apărut ca o amenințare pentru Apple în ultimii ani, oferind caracteristici precum afișaje fără notch și senzori sub sticlă care nu se găsesc pe iPhone.

Un purtător de cuvânt al Oppo nu a răspuns imediat la o cerere de comentariu CNET.
sursa

Citeste si...