Actualitate

Face foamea în arest! Cristian Boureanu nu poate mânca din cauza celor 7 dinți lipsă

Face foamea în arest! Cristian Boureanu nu poate mânca din cauza celor 7 dinți lipsăCristian Boureanu face foamea în arest. Sâmbătă dimineață, după o noapte de audieri, a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele fostului politician, care a fost condus la Arestul Central al Capitalei, deși apropiații au susținut că starea de sănătate nu-i permite un astfel de regim.

Diagnosticat cu fisură de mandibulă, de timpan și bule de aer identificate pe creier, vineri, Cristian Boureanu a fost condus la Sediul Central al Poliției Rutiere pentru audieri, urmând să fie adus la spital pentru continuarea investigațiilor. Mandatul de arestare preventivă sub acuzația de ultraj a schimbat însă destinația și fostul politian a ajuns în Arestul Central.

Vineri i s-au făcut unele investigații însă nu au fost suficiente. Cristian Boureanu are probleme cu urechea, leziune care îi provoacă lipsa de echilibru dar și cu cei 7 dinți sparți care trebuie reparați. Am depus o cerere să fie repus în grijă medicală și așteptăm soluționarea (n.r. până la închiderea ediției, Boureanu nu fusese trimis înapoi în spital)”, ne-a declarat Eliza Popescu, avocatu fostul politician.
Cea mai afectată de toată această situație este Laura Dincă, iubita lui, care își plânge disperarea la apropiați. ”Cristi nu poate mânca. Lipsa dinților face imposibil acest lucru, face foamea în arest. Trebuie lăsat să-și pună dinții la loc”, ne-a declarat o sursă din anturajul lui Boureanu.

Până aseară, Laura nu a primit permisiunea să-și viziteze iubitul sau să-l sune, urmând ca în cursul zilei de azi să-i poată duce pachet.
Sâmbătă, Laura Dincă a depus o plângere de agresiune fizică și verbală împotriva agenților de la Rutieră care i-au oprit în trafic în noaptea de joi spre vineri. La fel a procedat și Boureanu.

Ieri, în media românească au apărut imagini noi din timpul scandalului, din care reiese, cel puțin parțial, că Boureanu nu a fost singurul care a lovit în acea seară. Unul dintre filmulețe arată cum agenții îl ridică greu pe fostul politician care nu se poate ține pe picioare, aparent, după o lovitură, în timp ce iubita lui țipă după ajutor. Asta, după ce mai multe zile a rulat unul în care Cristian Boureanu lovește cu genunchiul în zona inghinală un agent care, ulterior, a mers pentru a-și scoate certificat medico-legal.

În lumina tuturor acestora, Laura Dincă a acceptat să-și spună punctul de vedere și explică reacția iubitului ei:

”Reacția lui Cristi față de polițist, este ca urmare a faptei polițistului asupra mea puțin mai înainte, când același polițist a fost primul care m-a atacat băgând mâna pe geam, dându-mă cu capul de tetieră și încercând să-mi smulgă telefonul cu care încercam să filmez”.

Libertatea.ro

Citeste si...