Actualitate

Factura la gaze l-a băgat în spital pe un bărbat din Brăila

Un bărbat din Brăila susține că i s-a făcut rău când a văzut factura la gaze, iar soția lui a fost nevoită să sune la Salvare.

Brăilenii primesc facturi tot mai mari la gaze. Cazul unui bărbat
Unul dintre ei a povestit că a avut un șoc atunci când a văzut cât are de plătit.
Va scriu în legatură cu factura de gaz primită ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu faţă de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cub trebuie să platesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne aşteaptă?”, a transmis bărbatul pentru sursa citată.
El a mai afirmat că medicii l-au sfătuit să rămână calm, dar nu crede că poate face acest lucru: „Soţia mea a chemat Salvarea, că mi s-a facut rău când văzut. Noi murim de foame în casî şi ăştia işi bat joc de noi! Medicii mi-au zis că am făcut infarct de supărare. Noroc că m-au dus la spital şi mi-au dat ceva care a dizolvat, nu ştiu eu exact, dar mi-au zis să mă feresc de supărari. Cum să mă feresc de nenoricirea care se abate peste noi în fiecare zi?!”.
Ce spune ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre facturi
„Eu nu pot să dau sfaturi tuturor românilor, eu pot să vă spun ce aș face eu dacă aș primi o factură calculată eronat: nu aș plăti-o, aș merge la furnizor, nu am înțelegere la furnizor, aș merge la altă autoritate, la ANPC, ANRE să rezolv problema”, a declarat Virgil Popescu (PNL), ministrul Energiei, pentru B1 TV.

Citeste si...