Actualitate

Fata nelegitima a „Patriarhului Daniel” a scapat insfarsit de sotul care o batea!

Fata nelegitima a “Patriarhului Daniel” a scapat insfarsit de sotul care o batea!Stela, fata Floarei Visan Ciobotea, sora Patriarhului Daniel, a fost in prim-planul presei acum cativa ani, atunci cand a sustinut ca este fiica nelegitima a Preafericitului.

Nascuta in 1979, cand actualul Patriarh era profesor de teologie, Stela are un handicap sever. Ea si-a parasit familia din Bucuresti pentru se marita cu Costel Ispas, un tanar din Arges, cei doi stabilindu-se in satul Cotesti.
Stela a nascut o fetita, in 2012, da viata de familie a devenit un calvar pentru ea, dupa ce, conform spuselor sale, sotul a inceput sa o bata. Ea a intentat divort, la Judecatoria Campulung, si a avut castig de cauza.

Încuviinţează ca reclamanta să revină la numele avut anterior, spre a se numi Vişan Ciobotea Stela Maria. Stabileşte locuinţa minorei Ispas Daniela Anastasia Florica, născută la data de 13.04.2012, la domiciliul reclamantei. Obligă pârâtul Ispas Costel să plătească pensie de întreţinere în favoarea minorei Ispas Daniela Anastasia Florica, născută la data de 13.04.2012, în cotă de 1 din venitul minim pe economie, de la data de 28.06.2016 şi până la împlinirea vârstei de 18 ani de către minoră. Ia act că părţile nu solicită cheltuieli de judecată. Definitivă”, se arata in hotararea judecatorilor.
In trecut, Stela s-a judecat si cu familia ei, care dorea sa-i puna un curator, avand in vedere handicapul ei.

Familia mea m-a dat în judecată, dorind să o pună pe sora cea mică curator pentru mine, pe motiv că aş fi nebună. Din luna a şaptea de sarcină au început să mă tot cheme în judecată pe acest motiv, însă scopul lor este altul. Vor să pună mâna pe averea mea, deoarece Patriarhul mi-a lăsat mie tot ceea ce are. Ştiu că şi casele din Bucureşti sunt, în proporţie de 80%, pe numele meu”, declara Stela in presa argeseana.

Stirilekanald.ro

Citeste si...