Actualitate

Femeia care a ameninţat cu un cuţit o adolescentă într-un autobuz din Ploieşti, internată la Psihiatrie

Femeia care a ameninţat cu un cuţit o adolescentă într-un autobuz din Ploieşti, internată la PsihiatrieFemeia în vârstă de 44 de ani care vineri după-amiază ar fi ameninţat cu un cuţit o adolescentă într-un autobuz din Ploieşti a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Ploieşti. Anchetatorii au stabilit că ea este diagnosticată cu schizofrenie.
Femeia din localitatea Şoimari, suspectată că vineri a ameninţat cu un cuţit o adolescentă de17 ani într-un autobuz care circulă pe raza municipiului Ploieşti, a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Secţia Psihiatrie, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că măsura a fost luată în condiţiile În care femeia este diagnosticată cu schizofrenie, iar pe parcursul audierilor care au avut loc la Poliţia Ploieşti „a avut un comportament specific persoanelor cu boli psihice”.

Mama unei tinere din Ploieşti a reclamat, vineri după-amiază, că fiica sa a fost Ameniţată de o femeie, cu un cuţit, într-un autobuz din Ploieşti.

În urma cercetărilor şi după ce pe reţelele de socializare a fost făcută publică o fotografie a femeii, poliţiştii au depistat-o peprincipala suspectă.

Este o femeie de 44 de ani din Şomari, care a fost ridicată de la domiciliu, vineri seară şi dusă la audieri, la Ploieşti.

Romaniatv.net

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *