Social

Femeia care a prezis pandemia de Covid. Ce predicții face pentru România

Cine este Angie Loupescou, celebra femeie care a prezis pandemia de Covid. A devenit cunoscută în toată lumea, având o listă de așteptare foarte lungă. Iată ce predicții a făcut până acum și ce a prezis și pentru țara noastră. Iată ce predicții face pentru România!

Cine este Angie Loupescou, femeia care a prezis pandemia de Covid
Angie Loupescou, este o româncă originară din Constanța, care a devenit celebră în Grecia și în întreaga lume, după ce a făcut niște previziuni incredibile. A trăit în România până la vârsta de 12 ani, după care, rămasă orfană de ambii părinți, a fost adoptată de un cuplu de greco-români care au luat-o cu ei în Grecia. După numai doi ani, aceasta a început să observe că are capacități paranormale. Deși și-a dorit foarte mult să urmeze Facultatea de Teologie, în cele din urmă s-a îndreptat către Psihologie și Filosofie. Studiile au ajutat-o foarte mult în procesul de înțelegere și dezvoltare a abilităților înnăscute.

A prevăzut cutremure, inundații și chiar apariția acestui virus
A „văzut” prăbușirea turnurilor gemene din SUA, diverse accidente și evenimente cu implicații majore și chiar pandemia de Covid, cu mult timp înainte să apară. Spune că în multe cazuri este suficient doar să audă vocea cuiva pentru a-i prevedea viitorul.
Poate detecta boli sau preveni accidente
Angie Loupescou oferă consultații pentru rezolvarea problemelor personale, sentimentale, de sănătate sau legate de carieră. Spune că poate detecta intuitiv boli sau accidente înainte ca acestea să aibă loc și privine și avertizează oamenii. Metodele ei sunt diferite: telepatie, hipnoterapie, previziune sau bioenergie. De altfel, susține ea, „nici o altă metodă nu s-a dovedit, până azi, să răspundă atât de perfect la nevoile fizice și spirituale ale organismului ca hipnoterapia și hipnoza intuitivă”, lucru care face ca Centrul Loupescou să fie unic în lume.
sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *