Actualitate

„Festivalul Drogurilor” la Vama Veche. Ce au descoperit polițiștii

„Festivalul Drogurilor" la Vama Veche. Ce au descoperit polițiștii
„Festivalul Drogurilor” la Vama Veche. Ce au descoperit polițiștii

Polițiștii au făcut razie în Vama Veche, în weekendul trecut. În cadrul acțiunii, au fost prinse 15 persoane care dețineau substanțe interzise și care s-au ales cu dosare penale pentru trafic și consum de droguri.

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT au organizat în weekendul 4-5 iulie o acțiune de combatere a traficului și consumului ilicit de substanțe interzise. Toți cei 15 cetățeni depistați cu droguri de risc și de mare risc sunt români.
Vama Veche, noua stațiune-vedetă de la Marea Neagră

Drogurile confiscate de polițiști în acest weekend sunt: cocaină, ecstasy, ketamină, MDMA, precum și un grinder metalic cu urme de materie vegetală, a transmis Inspectoratul General al Poliției Române prin intermediul unui comunicat de presă.

Românii au luat cu asalt cele mai în vogă stațiuni de la malul mării, Vama Veche, Mamaia și Eforie Nord. Peste 90.000 de persoane au petrecut sfârșitul de săptămână pe litoral. Secretarul de stat MAI, Bogdan Despescu, a anunțat de vineri că echipele formate din polițiști, jandarmi, pompieri, inspectori ITM și protecția consumatorului vor acționa în zonele de pe litoral și munte, intens frecventate de turiști.

Vama Veche a fost din nou cea mai activă stațiune, plină până la refuz. Turiștii au petrecut până la răsărit în cluburi, iar unitățile de cazare din celebra stațiune, respectiv cea vecină, 2 Mai, nu au mai avut locuri libere. De asemenea, majoritatea pensiunilor și hotelurilor din Vama Veche au rezervate toate weekendurile până în luna septembrie.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *