Scitech

Filmul Sonic the Hedgehog de la Paramount

Filmul Sonic the Hedgehog de la Paramount
Filmul Sonic the Hedgehog de la Paramount

Când filmul Sonic the Hedgehog a fost anunțat pentru prima dată, nu a luat lumea prin furtună – cel puțin, nu într-un sens pozitiv.

Preluarea filmului asupra personajului a fost îngrozitoare, ca să spunem cel puțin: Sonic arăta mai mult ca un șobolan umanoid (cu prea mulți dinți umani) decât ariciul albastru preferat al tuturor.
Din fericire, după ce au văzut toate criticile răspândite, creatorii filmului au ales să se întoarcă pe tabloul de desen de pe designul lui Sonic și să-l refacă din nou. Restul filmului a rămas în mare parte același, dar Sonic a obținut o revizuire completă, ceea ce i-a adus mult mai mult în linie (vizual) cu omologul său de jocuri video.

După ce s-a stabilit cu aspectul său final (care a fost primit mult mai bine), filmul lansat și, din toate conturile, a fost destul de decent, mai ales pentru un film bazat pe jocuri video.

Într-adevăr, se pare că Sonic the Hedgehog s-a comportat atât de bine încât producătorii săi planifică deja o continuare .
Potrivit unui raport al Variety, aceeași echipă de scris și regizor va produce continuarea, dar deocamdată sunt menționate alte aspecte în aer. Nu suntem siguri unde va fi filmat filmul sau care va fi premisa poveștii, dar știm că Ben Schwartz își va reprinde rolul de faimosul arici albastru.

Indiferent, cu siguranță așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va arăta cel mai recent film Sonic cu primele sale trailere, dar nu așteptăm să se întâmple asta pentru o vreme.

Cu lumea doar nu începe să se recupereze de la pagubele pe care le-a provocat pandemia Covid-19, probabil că vor mai rămâne cel puțin câteva luni înainte ca studiourile majore de film să poată reveni la normalitate.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *